Home Garden sa stáva moderným v Toronte

Architektonická firma LGA Architectural Partners navrhla Záhradný dom ako vertikálne stohované obytné priestory, takže zelené priestory sa rozkladajú pod veľkými oknami od podlahy až k stropu a posuvné dvere sa otvárajú na úrovni záhrady.

Majiteľ tohto krásneho záhradného domu chcel zostať vo svojom okolí a urobil tak, že aktualizoval svoj starý edvardovský dom pre novú stavbu na západnom konci mesta Toronto. Minimalizácia a odpustenie jej života ovplyvnilo menej minimalistický dizajn svojho nového priestoru, aj keď je tu veľa charakteru a šarmu, ktoré robí priestor cítiť všetko vlastné.

Jednoduché, praktické a svetlé priestory dostali charakter s farbou, textúrou a vzormi. Postavený na skromnom rozpočte, tento záhradný dom v Toronte má priame spojenie s vonkajším prostredím a preferencie majiteľa. Raňajková miestnosť v prednej časti domu má výhľad na ulicu cez obrovské okno a zdvojnásobí sa ako vnútorná veranda. Priestranná obytná podlaha je väčšinou otvorená do záhrady. Keďže majiteľ uvoľní cestu zo záhrady do domu, sada troch schodov vedie až na polovicu, kde je kuchyňa, jedáleň a predný vchod. Architekti odhaľujú, ako sa záhradný dom rozkladá vertikálne:

"V druhom poschodí a v spojení domu, knižnica / kancelária využíva prirodzené svetlo a hlavné výhľady s pracovným stolom umiestneným pred oknom od stropu až po strop s výhľadom na vyspelé dvorce. Malé schodisko, hlavná spálňa a skromná trojdielna kúpeľňa sa cítia chránené, ale nie sú stratené, pretože veľké okná umývajú interiér s prirodzeným svetlom. Svetlík nad otvoreným schodiskom vedúcim do druhého poschodia čerpá prirodzené svetlo do domu a znižuje potrebu umelého osvetlenia v suteréne. "

Rozptýlené nad 2 800 štvorcových stôp, moderný kanadský záhradný dom sa môže pochváliť teplou a príjemnou čelnou fasádou, ktorá je oblečená do dreva, prepichnutá nadmerne veľkými oknami zaplavujúcimi priestormi prirodzeným svetlom. Architekti tvrdia, že navrhli "úhľadne stohovaná lichobežnícka krabica, ktorá maximalizuje priestor úzkej šarže a dýcha v rámci veľkorysosti priľahlej lane. Obliečili prednú a zadnú fasádu bez cedrového udržiavania, aby srdečne pozdravili ulicu, a strany s tmavou cementovou doskou na vizuálne "odstránenie" súkromného domu zo spoločnej lane.”

Vo vnútri domu vládne elegantná atmosféra, pretože priestory prechádzajú z jedného do druhého. Svetlý a vzdušný, tónovaný farbou tu a tam, tak sa interiéry tohto nádherného záhradného domu v Toronte prezentujú cez objektív fotografa Ben Rahna z A-Frameu.

Autor: Simon Jenkins, E-Mailom

Zanechajte Svoj Komentár