Terasovité štúdio s úložným priestorom postaveným na stupňovitom poschodí

V Alassiu, v Taliansku, sa nachádza tento krásny park s výhľadom na golf, kde bývala zhoršená budova s ​​nádhernou polohou. Architekti spoločnosti Studioata mali na starosti náročný projekt: nahradiť starú budovu novú budovu a urobiť ju vyzerajúcou prírodou.

oni postavil toto malé štúdio že len opatrenia 35 metrov štvorcových. Je to vyvýšená na tejto kamennej platforme, ale napriek tomu je potrebný vlastný dizajn a usporiadanie, aby sa používateľom umožnilo vychutnať si úžasné výhľady. To je dôvod, prečo prišli s myšlienkou na postupný pôdorys. V podstate prispôsobili novú budovu podmienkam, ktoré ponúka táto lokalita.

MoreINSPIRATION
  • Malý jednopokojový apartmán s vstavaným nábytkom a roztiahnuteľnými funkciami
  • Tradícia zaberá moderný smer: Terasovitý dom so skalnými stenami
  • Okná od podlahy až po strop - kľúč k jasným interiérom a krásnym výhľadom

Prejdite okolo suchých kamenných stien a nájdete kompaktný interiér, kde obývacia izba, kuchyňa a spálňa sedia na troch rôznych úrovniach, a to všetko v rovnakom otvorenom priestore. Týmto spôsobom sa v spálni dostanete nádhernými výhľadmi cez veľké obývacie okná.

Kuchyňa bola navrhnutá ako stredná úroveň. Bol postavený na zvýšená podlaha so vstavaným skladom. Vyťahovacie zásuvky aby malé štúdio bolo neporiadok a eliminovalo potrebu pravidelného nábytku, ktorý by zaujal cenné podlahové priestory. Kuchynské skrinky sú zabudované do podlahy spálne.

Za spálňou je ukrytá úzka kúpeľňa. Dvere a vnútorná sprchová stena boli vyrobené zo skla, aby sa nechali v prirodzenom svetle.

Posuvné sklenené dvere oddeľujú obytnú plochu od malej terasy a umožňujú svetlo ísť dovnútra a súčasne poskytujú nádherné výhľady do vyšších úrovní.

Autor: Simon Jenkins, E-Mailom

Zanechajte Svoj Komentár