Daňová agentúra v Štokholme prešla do elegantnej reštaurácie Richard Lindvall

Bývalá daňová agentúra v Štokholme vo Švédsku bola nedávno konvertovaná Richard Lindvall do impozantného miesta, kde sa nachádzajú konferenčné zóny, kaviareň, bistro a ďalšie. Architekti úplne zrekonštruovali budovu a pretvorili ju z bludiska malých miestností na otvorené priestory s vysokými stropmi: "Interiér je inšpirovaný škandinávskym minimalizmom s priemyselným zákrutom as inšpiráciou z hotelov a reštaurácií v Šanghaji v New Yorku a Amsterdamu. Veľké impozantné budovy s množstvom priestoru a tvrdých materiálov, ktoré stále zachovávajú príjemnú atmosféru, sú vo Švédsku zriedkavé. Bolo dôležité vytvárať teplo v prostredí, ale stále ho udržiavať surové a čerstvé. "

Množstvo materiálov je impozantné: javorové drevo, koňak farebná koža, betón, pozinkovaná oceľ, biele dlaždice a čierne železné detaily vytvárajú štýlovú ale uvoľnenú atmosféru. Oranžová a hnedá sa používajú na stolové dosky, bočné stoly, dvere skriniek a menu. Betón má hlavnú úlohu v dizajne a môžete vidieť, že sa používa na podlahy, recepciu, bary, veľký rozkladací stolík a 3,5 m umývadlo v kúpeľni. Miesto konania je rozdelené do troch miestností a inštalácia čierneho železa slúži ako ohnisko funkčného bodu. [Informácie, ktoré poskytol Richard Lindvall; Fotografia Johana Annerfelta]

Autor: Simon Jenkins, E-Mailom

Zanechajte Svoj Komentár