Trvalo udržateľný ústup, ktorý ponúka veľký životný štandard vo Veľkej Británii: New Forest House

Dva jednoducho tvarované zväzky umiestnené pozdĺž chrbtovej steny vytvárajú New Forest House, ktorý navrhol štúdio PAD v Národnom parku New Forest, Veľká Británia. Podľa architektov bol hlavným cieľom "vytvoriť jednoduchú budovu, ktorej forma, rozmerové materiály a detaily posilňujú charakter, rozlišovaciu spôsobilosť a históriu lokality lokálne av širšom kontexte New Forest". Rezidencia s rozlohou 120 m² bola navyše vyvinutá s využitím udržateľných, trvanlivých a miestnych zdrojov, ak je to možné.

Napriek skutočnosti, že sa investovalo veľké úsilie o udržanie čo najnižšieho vplyvu projektu na životné prostredie, je životná úroveň vysoká: "Pri príchode steny prehliadajú vzdialené výhľady na juh so zameraním na staré buky na severe. Prekročenie medzery v stene sa skúsenosť mení, keď sa stránka postupne rozvíja a krajina za hranicou je odhalená". Interiéry sú priestranné a svetlé, s moderným dizajnom a množstvom prirodzeného svetla.

Autor: Simon Jenkins, E-Mailom

Zanechajte Svoj Komentár