Udržateľný domov vo Francúzsku sa ukázal ako inteligentný rozvrh: Maison P + C

Maison P + C bol navrhnutý Ateliér Alassoeur Architecture a je rezidencia s rozlohou 326 štvorcových metrov, ktorá sa nachádza v meste Indre vo Francúzsku. Podľa architektov sa projekt nachádza uprostred spoločného prímestského okolia. Cieľom bolo vybudovať trvalo udržateľné bydlisko bez kompromisu vo vzhľade. Budovanie pobočiek na zemi a viacerých modulov zapadajú a zachytávajú rôzne denné svetlá. Tieto zväzky tiež vytvárajú vonkajšie priestory vhodné pre rôzne obdobia. Rezidencia je otvorená vo všetkých smeroch. Podkladová základňa podporuje drevenú krabicu pokrytú červeným céderom. Tento objem je konzolový, aby poskytol terasu priestor, tieň a originálny vzhľad. Všetky terasy budú zdobené rôznymi zelenými ozdobami. Interiéry odhaľujú príťažlivosť obyvateľov k čistému, súčasnému dizajnu. Jediný vnútorný priestor je otvorený vo všetkých smeroch, spojuje vetvy a dáva pocit nepretržitej veľkej domácnosti. [Fotografia: Brice Desrez]

Autor: Simon Jenkins, E-Mailom

Zanechajte Svoj Komentár