Revitalizovaná rezidencia 20. rokov: Zložený Corten House

Nachádza sa na Architizer, jeho rezidencia je fascinujúci moderný domov, ktorý nám ukazuje, ako súčasné materiály dokážu zlepšiť krásu moderného rezidenčného dizajnu. Skladaný Corten House zobrazuje 215 metrov štvorcových širokých otvorených priestorov vizuálne pripojených na vonkajšie prostredie pomocou rozsiahleho použitia skla na stenách aj na stropoch. Okouzlující rezidencia Corten bola navrhnutá rakúskym štúdiom X Architekten s kanceláriami vo Viedni a Linzi. Pri zmene veľkosti a rekonštrukcii existujúcej budovy z 20. rokov 20. storočia architekti navrhli spojenie medzi verejnou a súkromnou plochou skladaním a rezaním oceľového panelu Corten.

Mierne svahovitý terén umožnil architektom používať tento malý detail pri vytváraní jasnej línie medzi prídavkom a pôvodnou budovou, viditeľnou v rozdieloch medzi úrovňami a používaním stavebných materiálov. Súčasťou klienta boli viaceré body: moderné energetické štandardy, silné vizuálne spojenie s okolím, jasnejší obytný priestor a terasy, ktoré bezproblémovo spájajú interiérové ​​priestory s okolitou krajinou. Nachádza sa na južnej hranici mesta Linz v Rakúsku, geometrický radový dom je unikátny v koncepcii i dizajne. Ako máte pocit, že ste obal Corten - je to príliš odvážny?

Autor: Simon Jenkins, E-Mailom

Zanechajte Svoj Komentár