Eklektická rekonštrukcia prináša spomienky na milánsky apartmán

Každý dom alebo byt má svoj vlastný jedinečný vzhľad, tvarovaný dizajnérom a tým, ktorí v ňom žijú, a tak každá rekonštrukcia ide aj do iného smeru, pričom je ovplyvnená rôznymi konkrétnymi faktormi. Tento apartmán v meste Navigly, Miláno, je typom priestoru, ktorý sa cíti ako domáci bez ohľadu na váš štýl. Rekonštrukcia bytu začala v roku 2014 a projekt sa skončil v roku 2015. Nomade Architecttura Interior, základňa v Miláne vytvorená v auguste 2010, bola zodpovedná za transformáciu. Tím chcel urobiť toto príjemné a pohodlné prostredie bez spoliehania sa na klišé.

Počas rekonštrukcie sa zamerali na vystavenie pôvodnej krásy bytu. Drevené trámy, ktoré boli predtým pokryté, sú teraz dôležitým prvkom v dizajne a výzdobe obývacej izby. Odhalené lúče však nie sú jediné očarujúce veci, ktoré architekti navštevujú. V skutočnosti celý dizajn je krásne vyvážená zmes starých a nových.

Obývacia izba je pomerne malá, s pohodlnou pohovkou s modrošedými látkovými čalúneniami a nízkou konzolovou jednotkou, ktorá drží televízor a elektroniku. Medzi nimi obdĺžnikový koberec s tradičnou tlačovou a farebnou paletou spája prvky spoločne a vytvára príjemnú a príjemnú atmosféru.

Čo je tiež krásne a vizuálne lákavé je celková chromatická paleta a spôsob, akým neutrály a chladné šedé a biele sú kombinované s horčicou žltej, hnedej a béžovej akcenty. Navyše všetky nábytkové prvky majú dizajn so zameraním na pohodlie.

Stojacia lampa stojí v rohu s ženským tienidlom a vyzařuje teplé, jemné svetlo. Tento duo, doplnené elegantným a jednoduchým bielym stoličkám, tvorí roztomilý malý kút, ktorý je ideálny pre čítanie alebo sa jednoducho zúčastňuje rodinných aktivít. Tvárou v tvár tejto záhrade je zaujímavý stôl / stôl. Podávať ako multifunkčný kus, môže byť použitý ako bar pri zábavných hostí, ako pracovný priestor alebo ako displej pre dekorácie a osobné predmety. Jeho dizajn je eklektický, vrátane priemyselných a vinobraných prvkov.

Z obytného priestoru je vidieť kuchyňu, ktorá sa podobá na kovovú a sklenenú krabicu. Výberom tohto prístupu architektonická firma umožnila kuchyni fungovať ako samostatný priestor a súčasne udržiavala spojenie so sociálnou oblasťou sklenenými stenami.

MoreINSPIRATION
  • Starý Miláno Apartmán obnovuje svoju krásu prostredníctvom renovácie
  • Umelecká rekonštrukcia eklektického bytu v Singapure
  • Malá rekonštrukcia bytu s bielymi stenami

Zmiešaním s kuchynskými stenami je jedáleň, ktorá je vlastne súčasťou sociálneho priestoru. Tmavé povrchy, čierne stoličky a výber materiálov vo všeobecnosti umožňujú túto funkciu vytvoriť bezproblémový prechod medzi dvoma oddelenými zónami.

Prívesná lampa visiace nad jedálenským stolom je obzvlášť zaujímavá, vznášajúca sa a vytvárajúca mystickú auru s jemným, ale odvážnym dizajnom.

Interiér kuchyne zvyšuje čiernobielu kombináciu. Mramorové počítadlá a geometrické dlaždice zavádzajú jemné vzory, zatiaľ čo prirodzené drevené závesné police porušujú monotónnosť a pridávajú trochu tepla do miestnosti a vizuálne ju spájajú so zvyškom bytu.

Veľký kontrast sa prejaví medzi obývacím priestorom a spálňou. Súkromný priestor je jasná a vzdušná miestnosť s bielymi stenami, sviežimi bielymi závesmi a upokojujúcimi modrými akcentmi v podobe maľovaného čelo a zvláštneho rohového svietidla. Sada elegantného nočného stolku Componibili maximalizuje možnosti úložného priestoru v miestnosti bez toho, aby sa vymanil z hľadiska dizajnu a štýlu.

Rovnaká jednoduchosť sa zobrazuje aj v kúpeľni. Biele kúpeľňové dlaždice, ktoré pokrývajú všetky steny, otvárajú miestnosť, zatiaľ čo vzorkovaná podlaha dodáva miestnosti charakter spolu s umývadlom, ktorý má podobné vlastnosti ako pracovný stôl.

Autor: Simon Jenkins, E-Mailom

Zanechajte Svoj Komentár