Relaxačný priestor pre zamestnancov spoločnosti Netlife Research

Toto ďalšie kancelárske priestory sú o reflexii a kreativite. Architekti Eriksen Skajaa prijali skvelý projekt pre konzultačnú firmu Netlife Research pre používateľov. Nórsky architekti navrhli niektoré brezové dyhované izby, ktoré sú na každej strane prepichnuté klenutými dverami, oknami a výklenkami.

Inšpirovaný kláštornou záhradou, architekti navrhli murovanú a drevenú budovu priečku v strede širokého otvoreného priestoru, ktorý má výklenky pre rastliny a súkromie a okná pre cirkuláciu vzduchu. Jeden z vonkajších výklenok obsahuje lavicu na sedenie a čítanie alebo oddych. Všetko o ňom vyzaľuje pokoj a pokoj, miesto, ktoré je niekedy v kancelárii veľmi potrebné.

MoreINSPIRATION
  • Jednoduchá a súčasná kancelária výskumnej agentúry na Novom Zélande
  • Spoločné kancelárske priestory navrhnuté architektúrou ZEST
  • Mimo kancelársky box s čakacou miestnosťou vo vnútri kontajnera

Kláštor je skvelým miestom, ktoré sa vyznačuje svojim jednoduchým dizajnom, zaujímavej polohou a jej používaním. Predstavuje mäkkú, neutrálnu farebnú paletu, ktorá jej dodáva pocit jasného a vzdušného priestoru. Stále viac firiem by to malo brať ako príklad a pokúsiť sa prispôsobiť miesto pre relaxáciu vo svojich dizajnoch, pretože práca ich zamestnancov bude rásť a budú mať lepšie výsledky.

Zamestnanci na webových konzultáciách Netlife Research v Oslo môžu chvíľu trvať na kontempláciu v jednej z troch drevených miestností, ktoré sa venujú tichu.

Autor: Simon Jenkins, E-Mailom

Zanechajte Svoj Komentár