Staré a nové prídu spoločne v nádhernom interiérovom dizajne kancelárie

Architektúra LYCS vytvorila vlastný kúsok neba v Hangzhou v Číne. Kancelária je rekonštrukciou veže prístrešok s nádherným výhľadom na svetové dedičstvo West Lake.

Čo bolo kedysi neprofesionálnou skladovacou miestnosťou, je teraz skvelá, inšpirujúca kancelária. Všetko sa považovalo za spojenie oboch priestorov a ich vytvorenie prostredníctvom hmotnej homogenity a heterogenity a časového útlmu priestoru. Architekti si zachovali niektoré pôvodné prvky priestoru, aby oslávili autentický jazyk architektúry.

Kancelária má niekoľko skvelých vlastností, ako sú erodované stĺpy, ktoré sú v kontraste s bielym oceľovým rámom strechy a tiež dávajú miestu určitú osobnosť. Navyše vytvorili múzejný priestor, kde všetko vyniká, rovnako ako expozícia. Aj keď je takmer všetko biele, zachovali si pôvodnú vrstvu mozaiky a popraskanú textúru, aby dali na miesto nejednoznačnosť.

MoreINSPIRATION
  • Lecor kancelársky interiérový dizajn vo Švédsku
  • Dreamhost Office interiérových obrázkov
  • Farebný dizajn interiérových kancelárskych kancelárií podľa architektúry vesmíru

Táto inšpirujúca kancelária má krásne črty a čistý, jednoduchý dizajn s niekoľkými kusmi, ktoré vyniká a robia priestor úžasne. Návrh oslavuje viacnásobné podpisy na jednom podpisu, čo tiež odhaľuje jednu z filozofií architektúry LYCS. Ako by ste chceli pracovať na takom mieste?

Autor: Simon Jenkins, E-Mailom

Zanechajte Svoj Komentár