Kancelársky priestor v Amsterdame sa premenil na rodinný domov v priemyselnom štýle

Designové štúdioTANKtransformovali konvenčné kancelárske priestory v holandskom Amsterdame na kompletný rodinný dom. Pri zachovaní väčšiny materiálov nájdených na mieste ich dizajnéri kreatívne začlenili do priestoru pre bývanie v celom byte.

Ak chcete vytvoriť tento rodinný dom v priemyselnom štýle, prvým krokom bolo odkryť pôvodné steny budovy - odhaliť dvere zo surového tehál a drevených rámov. Rozvíjajúca sa konštrukcia sa zameriava na rozmanitosť textúr, ktoré sú zobrazené v hlavnej obytnej štvrti s drevenou stenou (vyrobenou zo 150 rokov starých nemeckých borovicových dosiek objavených na mieste), ktoré sú umiestnené vedľa bielej omietky a odkrytej tehly.

Obývacia izba, kuchyňa a jedáleň sú usporiadané v otvorenom poschodí a pripájajú sa k dlhej úzkej chodbe lemovanej knižnicami. Na konci chodby nájdete hlavnú spálňu kompletnú s kúpeľňou v minimalistickom štýle. Detské izby obsahujú jasné farby a pokračujú v hre s textúrami v jedinečnej drevenej skladovacej skrini. [Fotografia Teo Krijgsman]

Čo si myslíte o tejto konverzii kancelárskych priestorov?

Autor: Simon Jenkins, E-Mailom

Zanechajte Svoj Komentár