Townhouse v Austrálii skrýva minimalistické jogové štúdio

Tvorivý tím naInformovať navrholElwood Townhouse, súkromná rezidencia v Elwood, Austrália. Oceľové, sklenené, drevené a betónové exteriéry vytvárajú priamočiary a vysoko moderný vzhľad. Vnútri sú biele steny a veľa ľahkého dreva - práve pre dom, ktorý zahŕňa kompletné jogové štúdio.

"Konštrukčné stenové steny rozširujú celú dĺžku mestského domu a oddeľujú ho od suseda," uviedli architekti. "Steny vizuálne pripájajú predný vstup do záhrady na zadnom nádvorí."

"Malý den poskytuje pokojné útočisko a oslovuje prednú palubu a záhradu," dodali architekti.  "Na prízemí tečie studňa, kuchyňa a obytné priestory okolo zaskleného centrálneho nádvoria".

Sociálne oblasti a garáž sú umiestnené nižšie, zatiaľ čo v druhej úrovni (do vlastného dreveného schodiska) sa nachádzajú dve spálne a štúdio jogy. Jóga štúdio nie je len osobnou posilňovňou. Je to doma Jóga Lane štúdia a vinyasa sa tu konajú štyrikrát týždenne.

Ktoré podrobnosti sa vám najviac páčia? A máte (alebo plánujete mať vlastné vlastné jogové štúdio? [Fotografie od Dereka Swalwella]

Autor: Simon Jenkins, E-Mailom

Zanechajte Svoj Komentár