Bakalárska podložka, ktorá vás potiahne z nohy so štýlovým dizajnom

Nie je to každý deň, keď narazíte na bakalársku podložku, ktorá porušuje všetky štandardy. Nachádza sa v tureckom Istanbulu, tento podkrovný podkrovie navrhol tím Ofist, tím talentovaných architektov a dizajnérov s túžbou spojiť svoje projekty s mestom a kultúrou, ktorá ich obklopuje bez toho, aby im robili klišé.

Po prvé, musíme obdivovať, ako harmonický priestor cíti, napriek tomu, že je taký obrovský a jednoduchý. Obývací priestor je súčasťou otvoreného pôdorysu a vyznačuje sa elegantným čiernym a bielym combo s červenými akcentmi. Všimnite si tu jednoduché a maskulinné tvary a vzory.

Čo je úžasné, je to, že priestor cíti teplý a príjemný, aj keď má tento výrazný mužský pocit. To je dôsledkom steny a stropu obloženého drevom. Svetlíky prenikajú vysokým stropom a osvetľujú si štýlové závesné svetlá v tvare klobúkov od Jakeho Phippsa.

Odtiaľ sa môžete pozrieť aj na leštenú betónovú podlahu, ktorá má jemný vzhľad šachovnice. Šikovné, sofistikované a tiež všestranné leštené betónové podlahy sú považované za prvotriednu voľbu pre moderné domy.

MoreINSPIRATION
  • Moderný a štýlový byt 71 m2 v štokholmskej štvrti
  • Umenie a štýlový dizajn pracujú spoločne krásne v eklektickom dome NS
  • Compact Bachelor Pad zachytí všetky správne detaily v eklektickom dizajne

Na oboch stranách miestnosti bola jedna stenka vyhradená na uskladnenie. Jednoduchý systém bol navrhnutý s železnými tyčami. Harmonicky zahŕňa skladovanie korenín, palivového dreva, riadu a mnohých ďalších vecí a spája kuchyňu a jedálenské priestory. Jednoducho vyzerajúci krb sa vyznačuje svojim robustným dizajnom.

Betónový kuchynský ostrov spolu s priemyselným svietidlom, ako aj séria ďalších dôležitých prvkov ponúka priestor priestorom a umožňuje, aby hrubé povrchy vyzerali štýlovo. Betónový blok postupuje nadol a vytvára konzolový jedálenský stôl.

Schody vedúce hore sú veľmi zaujímavé. Sú kovové a plávajúce v súpravách dvoch, s minimalistickým dizajnom, jednoduchými, priamočiarymi a čistými geometrickými tvarmi.

Ich konštrukcia a tvar sa mení v závislosti od miesta, kde stojíte. Veľmi zaujímavý detail, ktorý dáva jednoduchosť dizajnu do perspektívy.

V poschodí sa nachádza súkromná zóna s priestranným priestorom na spanie a kúpeľňou. Drevo pridáva teplo do priestoru, čím sa cíti útulne a dodáva tiež veľmi peknú žiaru na podlahu, ktorá má veľmi hladký, neprerušovaný povrch pre príjemný pocit.

Kúpeľňa bola už priestranná a zrkadlová stena je ešte väčšia. Priemyselný štýl si tu všimol aj prítomnosť, kde sa väčšina materiálov a farieb vybrala tak, aby odrážala funkciu, ktorú má toto miesto: štýlová bakalárska podložka.

Autor: Simon Jenkins, E-Mailom

Zanechajte Svoj Komentár