Hongkong post príspevok človeka

Zdobenie v zvyčajne používaných na zlepšenie a zlepšenie prostredia v domácnostiach a malých kanceláriách, ale v Hongkongu architekti ADO nosili zmluvu na obnovu Mong Kok Post Office, verejnú službu s históriou a značkou, takže väčšinu svojich schopností a predstavivosti využili dokončiť úlohu.

Keďže Mong Kok je najpopulárnejším miestom, mali ťažkú ​​misiu. Rozhodli sa ho rozdeliť do troch častí: reorganizácia signalizačného systému pre lepšiu vizuálnu komunikáciu, pretvorenie priestoru s cieľom čo najlepšie využiť ho pre klientov a pre zamestnancov, ako aj premenovanie návrhu pošty, aby to bolo silnejšiu integráciu svojej jedinečnej histórie a identity značky.

MoreINSPIRATION
  • Dom na vrchole centrálneho poštového úradu v Londýne
  • Mimo kancelársky box s čakacou miestnosťou vo vnútri kontajnera
  • Súčasná pošta & Beam Rezidencia v dolnej časti svahu v Aucklande

Všetky tieto dohromady vyústili do unikátneho dizajnu s zakrivenými tvarmi, ktoré vás vedú po návrate do pošty alebo iného inovatívneho obchodu. Pôvodný priestor mal už oddeľujúce steny a krivky boli tiež inšpirované existujúcou značkou, ale tie staré steny boli premenené na trojrozmerné nové prvky, ktoré teraz formujú rôzne časti pošty. Slová, ktoré opisujú nový dizajn lepšie, sú priestranné a elegantné. Pomocou len bielej a svetlej zelene v kombinácii s krivkami a sklom Post vyzerá skoro ako kozmická loď, takže si vychutnajte jazdu! {Found on archdaily}

Autor: Simon Jenkins, E-Mailom

Zanechajte Svoj Komentár