Krásny záhradný pavilón zabalený do skla

To vyzerá veľmi ako pokojné malé útočisko obklopené zeleňou a stromami, ale vyzerá okolo tejto malej oázy a objavíte rušné mesto Sao Paulo v Brazílii. Tam sa nachádza dom C.J. Toto nie je skutočný dom. Je to v skutočnosti pavilón, ktorý bol konštrukciou ako rozšírenie pre hlavnú stavbu. To urobil v roku 2013 Andrade Morettin Arquitetos Associados.

Pavilón sedí na pozemku o rozlohe 527 štvorcových metrov a jeho úlohou je slúžiť ako priestor na usporiadanie zábavných hostí a priateľov. Je to ako rozšírená obytná plocha, vo väčšom a otvorenejšom meradle, s jasným spojením s vonkajším prostredím. Pavilón je na všetkých stranách obklopený oknami s plnou výškou a posuvnými dverami, takže je to skoro otvorený priestor so strechou nad hlavou.

Dlhé závesy môžu byť použité na zatvorenie pavilónu a získanie súkromia a tieňa tam, kde je to potrebné. Avšak celá záležitosť mať obrovské okná na všetkých stranách je nechať ich priniesť vonku a rozostriť bariéru medzi vnútornými a vonkajšími priestormi. To a nedostatok súkromných priestorov, ako sú spálne, je veľmi jednoduché.

MoreINSPIRATION
  • Pavilón rozšírenie Náhradné všetky stromy na mieste a dáva im funkciu
  • Sklo pavilón berie miesto sadu, ale udržiava svoju pamäť v živote
  • Beautoful Nevis Bazén a záhradný pavilón Robert M. Gurney

Klienti chceli mať tento pavilón, aby mohli zachovať súkromie hlavného domu. Hlavný objem tejto novej konštrukcie bol považovaný za nový priestor. Pavilón má veľké drevené paluby, ktoré pomáhajú lepšie spájať so záhradou. Paluby taktiež rozširujú obytné priestory vonku, ktoré sa zdvíhajú nad zemou ako zvyšok konštrukcie.

Pôdorys je veľmi tekutý, je zakrivený a usporiadaný do dvoch krídel, z ktorých každý je viditeľný z vnútra druhého vďaka skleneným stenám. Interiérové ​​priestory obklopujú záhradu a zdôrazňujú ľahkosťou s ľahkým a otvoreným rozložením a dekormi. Hlavnými materiálmi použitými v projekte sú oceľ, drevo a sklo, ktoré umožnili architektom zabezpečiť túto ľahkosť na prvom mieste.

Autor: Simon Jenkins, E-Mailom

Zanechajte Svoj Komentár