Family House Remodel funkcie pavilón-ako životné priestory

AM Architecture navrhol Camberwell House, rezidencia 5 920 štvorcových metrov (550 metrov štvorcových), ktorá sa nachádza v Melbourne v Austrálii. Táto prestavba rodinného domu sa rozširuje na existujúci dom na pozemku, ktorý nemal optimálne vnútorné-vonkajšie pripojenie.

Krátky požadovaný priestor pre veľkú rodinu, lepšie rozloženie a lepšie vzťahy so susedným listnatým parkom. Navyše priestor jasne potreboval spoločnú oblasť.

"Aby sme to vyriešili, vytvorili sme rozdelenie pre obytné priestory a zážitok z vstupu bol premiestnený do tohto nového centra," vysvetlili architekti. Obývacia izba podobná pavilónu je teraz, kde sa deti, rodičia a hostia môžu stretávať a zdieľať drahocenný čas spoločne.

Na vyváženie rozsiahleho používania skla používali architekti izolované zasklené jednotky s nízkym povrchom E. To pomáha miestnosti v zimnom období chladnejšie a v zime teplejšie. Veľké vnútorné tehlové steny tiež pomáhajú regulovať teplo.

Priestor je vybavený "nábytkom v polovici storočia, ale s výhľadom do budúcnosti". Architekti dodali: "Jednoduché keramické závesné svetlá sa zakrývajú na každom postovom mieste a dramatický krb posilňuje vertikalitu priestoru aj okolitých stromov." spálne majú zvýšenú mieru pokoja a ústranie na vyššej úrovni. Fotografia od Dianny Snapeovej.

Autor: Simon Jenkins, E-Mailom

Zanechajte Svoj Komentár