Výstredné, ale vyzerajúce prvky Definovanie bytu v Cuneo, Taliansko

Nedávno sme dostali pozoruhodný dizajn bytu od Christian Di Nicuolo a Simone Dalmasso, Tu sú informácie, ktoré sme dostali: "Ide o obnovu podkrovia v historickom centre mesta Cuneo v Taliansku. LIGHT je základným slovom pri vývoji tohto architektonického projektu, ktorý realizuje čo najviac priestoru podľa požiadaviek zákazníka. Preto bola vytvorená spodná podlaha na spálňu; táto nová podlaha ohrozila svetlo v priestoroch pod kuchynskou linkou a kúpeľňou umiestneným za kuchyňou. Takže sklenená podlaha umožňuje prejsť svetlom na podlahu pod podlahou, čím vznikne efekt postele položenej na vode. Aj schody museli mať pozoruhodný efekt, ktorý nezvyšoval nadmerné rušenie ostatných. Stropná balustráda je ochranou pre schodisko a prechodové podlažie. Práčovňa s šatníkom filtruje obývacia izba z kúpeľne s osobitným stropom zo skla a železného nosníka. Zariadenie dokončuje tento malý podkrov, čím sa vymedzuje výstrednosť majiteľa". Aká je vaša obľúbená časť projektu?

Autor: Simon Jenkins, E-Mailom

Zanechajte Svoj Komentár