Ťažká rezidencia vo Virgínii, ktorá preniká množstvom vonkajších priestorov na bývanie

S hranicou potoka v Mclean, Virginia, táto zelená, strmá sedem akrová pozemok umiestnila starú budovu známu ako Rezidencia s ťažkým chodom. Robert M. Gurney Architekt prevzala výzvu na obnovu stavby a rozšírila ju o samostatnú garáž a penzión. Navyše "kamenné chodníky a schodiská, steny z cortenovej ocele, gabionové kamenné steny, bazén s nekonečným okrajom, odrážajúci bazén, terasy, paluby a štruktúrované výsadby pokračujú v usporiadaní miesta a poskytujú množstvo vonkajších obytných priestorov." Jednoduchá úzka, meandrovacia cesta na pozemok bola preto nahradená bohatým a vizuálne atraktívnym krajinným prostredím.

Pôvodne postavená v roku 1965 bola budova ponurá a preplnená: "Priestor bol zabalený do tlmeného súboru materiálov vrátane tmavých dlaždíc, sivých kamenných stien a krbov a stien a stropov z tmavého dreva. Pri renovácii hlavného domu boli odstránené všetky vnútorné povrchy, boli odstránené steny, priestory boli otvorené a okná boli zväčšené a nahradené, snažiac sa skôr odrážať svetlo než absorbovať. Séria malých doplnkov bola vykonaná podľa požiadaviek a bola umiestnená v rámci stropu existujúcej strechy. "Komplexné a omladzujúce, vila je teraz útočiskom pre dovolenku a ponúka príjemné prekvapenie na každom kroku. [Fotografia architekta Maxwella MacKenzie]

Autor: Simon Jenkins, E-Mailom

Zanechajte Svoj Komentár