Kombinácia vinobranie a moderného dekoru zakotvených v vertikálnych záhradách

Zvyčajne nie je veľa zelene v mestských apartmánoch a mestských oblastiach všeobecne, takže skutočnosť, že toto miesto sa cíti tak blízko k prírode, je prekvapením. Byt sa nachádza v Dnipropetrovsku na Ukrajine a bol navrhnutý firmou SVOYA Studio.

Je vybavený eklektickým štýlom so zmesou vinobranie a moderných prvkov interiéru. Ale najzaujímavejším a pútavým prvkom je trojica vertikálnych záhrad umiestnených medzi oknami v hlavnej obytnej štvrti.

Otvorený plán, ktorý zahŕňa aj kuchyňu a jedáleň ponúka panoramatický výhľad na rieku Dnipro a dizajnéri chcú zdôrazniť tento detail tým, že predstavia tie vertikálne záhrady. A aké lepšie miesto pre ne ako okná medzi oknami, aby sa vnútorné-vonkajšie pripojenie ešte silnejšie?

Na stene oproti záhradám sa nachádzajú horizontálne drevené dosky od podlahy až po strop, takže tu je aj jemný kontrast, ktorý je rýchlo prehnaný harmóniou vytvorenou množstvom prírodných prvkov.

Ak chcete zamerať sa na zelenú a výhľad, dizajn interiéru je jednoduchý. Kuchyňa je umiestnená na jednej stene a je vybavená sériou otvorených regálov a skriniek doplnených minimalistickým ostrovom s predĺžením tyče.

MoreINSPIRATION
  • Úžasné vertikálne záhrady po celom svete
  • Svetlý a otvorený duplex s terasou a jednoduchým zariadením
  • Moderná vertikálna záhrada Urbio

Obývacia časť je definovaná kobercovým vzorom s kruhovým vzorom a dvojicou konferenčných stolíkov s vrcholmi drevených rezov. Nadmerná stojaca lampa vyplní prázdny roh za pohovkou.

Medzi kuchyňou a posedením je jedálenský stôl, veľmi elegantný a veľmi jednoduchý, umiestnený smerom do stredu miestnosti, aby ste získali čo najlepšie výhľady.

Dlhá chodba oddeľuje sociálnu oblasť od ostatných miestností. Odtiaľ sa dostanete do hlavnej spálne, ktorá sa vyznačuje strohým a jednoduchým zariadením s trochou priemyselného šarmu. Toto je miesto, kde majitelia predstavili časť svojho súčasného umenia. Veľká maľba je náhodne opretá o stenu.

Druhá spálňa bola navrhnutá s bielou tehlovou stenou a kombináciou ružových a sivých akcentov, ktoré sa ukázali byť naozaj pekne vyvážené.

Autor: Simon Jenkins, E-Mailom

Zanechajte Svoj Komentár