Tmavý sklad sa zmenil na pekné svetlé priestory

Toto je predmet, s ktorým sme v našich článkoch niekoľko rokov zaobchádzali. Napriek tomu je to taká zložitá oblasť, že o tom je vždy niečo nové. Dnes sa zameriame na konkrétny projekt. Ide o rekonštrukciu a úpravu kancelárskeho skladu v Brazílii. Je to kancelária športovej marketingovej spoločnosti. Projekt bol vyvinutý Simone Tasca.

Aj keď je to sklad, existujú malé priestory, ktoré nás upútali. Pozrime sa napríklad na salónik. Možno sa to zdá byť vzdušné a priestranné, ale nebolo to vždy tak. Dizajnér mal nápad, aby sa zameral na komfort a vytvorila tento netradičný dekor. Použila palety, ktoré namaľovala biela, aby vytvorila viacúrovňový salónik. Je to veľmi pohodlný priestor, ktorý dokáže ubytovať trikrát viac ľudí, ktorí majú pravidelnú pohovku. Televízor bol zavesený na protiľahlých stenách. Zvyšok dekorácie je veľmi jednoduchý.

MoreINSPIRATION
  • Sklad sa transformoval do jasného a veselého priestoru
  • Starý sklad sa zmenil na útulné podkrovie
  • Starý sklad sa obrátil na podkrovie s vnútorným dvorom a sklenenou strechou

K dispozícii je aj jedáleň. Má rozťahovateľný jedálenský stôl. Tento kus bol vytvorený pomocou dvoch tabuliek a kolies. Nohy jedného z nich boli orezané o niečo kratšie, aby mohli byť prevalcované pod druhým a vytvoriť hniezdny stôl. Je to šikovný nápad a priestorovo úsporný dizajn.

Nakoniec sa pozrime aj na kúpeľňu. Je vybavená stenou pokrytou mnohými zrkadlami. Jedná sa o jednoduchý trik na vytvorenie dojmu väčšieho priestoru a na otvorenie priestoru. Celková dekorácia tejto kancelárie je priemyselná a moderná zároveň. Izby sú elegantné, ale minimalistické a dôraz je kladený na funkčnosť a komfort. {Found on treehugger}.

Autor: Simon Jenkins, E-Mailom

Zanechajte Svoj Komentár