Komplex Montana Glass Home zabudovaný do snehovej prírodnej krajiny

Montana Glass Home, starostlivo vykreslená Cutler Anderson Architects, je skvelým príkladom modernej konštrukcie. Sklenené steny, kužeľovité stĺpy a pôdorys, ktorý plynulo prúdia ako rieka vpredu, sťažujú rozlíšenie vo vnútri vonku. Pozemok obklopujúci dom je vlastným majstrom. Kombinácia sviežeho pobrežného biotopu, zelených sivých lúk a skalnatých škridiel plných divokých kvetov a orlov spôsobuje, že je ťažké rozhodnúť sa každý deň, kam podniknúť. Tento dokonalý sklenený dom pozostáva zo štyroch spální a štyroch a pol polovičných kúpeľov roztiahnutých na 6 800 metrov štvorcových a je orientovaný na os prebiehajúcu zo severu na juh s prednou časťou domu, ktorá má teplejší západný vzhľad.

Vstupom do predných dverí je oko okamžite upútané vysokými stromami a bujnou vegetáciou viditeľnou na druhej strane domu cez dvojpodlažné okná. Zatlačením vstupnej haly s podpísanými kužeľovitými stĺpmi uprednostnenými architektom sa otvorené stúpajúce schody odtrhli a viedli k pristátiu, ktoré bolo možné ľahko porovnať s hornou plošinou na dlhom okruhu. Ďalej prechádza malá rodinná / mediálna miestnosť s komfortným okenným sedením, ktoré zasahuje do rozľahlých slaných lúk s riekou za ním. Za rodinnou izbou je otvorený pôdorys kuchyňa / jedáleň / obývacia izba s čelom a podopreté okná od podlahy až k stropu s prakticky žiadne steny v dôkazoch. Pri pohľade na západ cez obývací priestor je rieka ľahko viditeľná.

Spálne v dome sú skonštruované tak, aby vytvorili ideálnu rodinu alebo hosťovskú situáciu, s majstrom, dvoma extra spálňami a súkromným apartmánom umiestneným na hornej úrovni. Klasická vínna miestnosť s fľašou 800+ vedľa zabudovaných regálov na ukladanie rybárskych tyčí vytvára perfektnú krivku formy a funkcie. Cvičebná miestnosť s zrkadlami od podlahy až k stropu ponúka komfortnú domácu výbavu počas náročných dní alebo miesto pre viac zamerané alebo špecializované spracovanie. Vlastný baletný pruh a samostatný vchod ďalej pridávajú ďalšie možnosti pre využitie tohto bonusového priestoru. [Fotky a informácie poskytnuté prostredníctvom e-mailu Hall a Hall]

Autor: Simon Jenkins, E-Mailom

Zanechajte Svoj Komentár