Domov pre cestovateľov, naplnený zeleňou a prírodnou krásou

Každý dom by mal odrážať charakter a štýl jeho majiteľov. Niektorí sú na tom lepšie ako ostatní. Návrhári interiérov využívajú všetky dostupné prostriedky, aby zabezpečili, že každý klient dostane domov, ktorý chcú a zaslúžia si. Pri vytváraní DC Residency tím od Nu Infinity musel odrážať lásku svojho majiteľa k cestovaniu a fotografovaniu.

Návrhári dobre využili svoj avantgardný prístup a prišli s niektorými naozaj skvelými nápadmi na pobyt. Vždy vďaka neustálemu nutkaniu vyvíjať výzvy a tlačiť komfortné zóny spoločnosti, hľadajú nové spôsoby, ako zmeniť ego dizajnového priemyslu a urobiť celý proces zábavy.

Hotel DC Residency sa nachádza v meste Kuala Lampur v Malajzii a je domovom vášnivého cestujúceho, ktorý fotografuje svet. Projektanti dobre využívali prírodné materiály, aby vytvorili organické a čerstvé prostredie v celom dome. Jedným z najvýznamnejších prvkov je zelená stena v jedálni.

Vstúpte do rezidencie, aby ste dosiahli príjemné foyer. Tu sa všetci môžu prispôsobiť dekorácii a atmosfére, sú vítané zeleňou a zemitými farbami. Odtiaľ sú prístupné obytné priestory. Na rozdiel od väčšiny súčasných domácností v týchto dňoch funkcie nemajú rovnaký pôdorys.

Obývacia izba môže byť ľahko považovaná za samostatnú miestnosť, aj keď medzi ňou a kuchyňou a jedálenskými zónami nie sú žiadne pevné steny. Zakrivená pohovka sleduje obrys steny a rámuje panoramatický pohľad na okolie.

Ďalším zaujímavým dizajnovým prvkom v tomto priestore je mramorová prízvuková stena, na ktorej je TV pripevnený. Slúži ako rozdeľovač medzi medzery a dodáva sofistikovanému dotyku dekoru. Modrá bola zvolená ako akcentová farba, čo miestnosti poskytuje pokojný a veľmi príjemný vzhľad.

MoreINSPIRATION
  • Štýlové jedálne vybavené japonskou postavou
  • Luxusný dom obklopený prírodnými krásami v Indii
  • Sochársky rodinný dom na úpätí prírodnej rezervácie

Tento neformálny salónik je prepojený s modernou kuchyňou a jedálenskou zónou. Majú rovnaký otvorený pôdorys. Aj keď miestnosť nie je mimoriadne veľká, cíti sa priestranná a otvorená vďaka niektorým chytrým návrhom, ako sú zrkadlá na strope a zelená stena.

Kuchynský ostrov je to, čo vizuálne oddeľuje priestor na prípravu jedla z jedálni. Kuchyňa je vyzdobená sivými a bielymi odtieňmi pre neutrálny a minimalistický vzhľad. Jedálenská zóna má šedé stoličky a jednoduchý stolík z masívneho dreva, ktorý je umiestnený na hnedom koberčeku.

Aj keď nie je priame spojenie s vonkajším prostredím, jedálenský priestor vyzerá a cíti sa ako polo-vonkajšia plocha, plná sviežosti a organického šarmu.

K dispozícii je aj rodinná izba, kde sa dizajnéri rozhodli zobraziť kolekciu fotografií majiteľa z jeho ciest po celom svete. Je to ako galéria, ale s oveľa pohodlnejšou a príjemnejšou atmosférou a dekoráciou. Komfortná pohovka z textílie je doplnená o kruhový konferenčný stolík a textúrovaný koberec, ktorý je obrátený k nástennej jednotke zdobenej sviežimi zelenými akcentmi.

Spálne sú o nič menej zaujímavé. Keďže celý dom bol navrhnutý tak, aby bol čo najpríjemnejší a najpohodlnejší, použitie týchto vlastností v spálňach bolo jednoduché a prirodzené. Hlavná spálňa je obzvlášť zaujímavá.

Priestor je veľký a vľavo od spánkovej zóny je mierne zvýšená plošina, kde klasická stolička Eames definuje túto oblasť ako relaxačný priestor. Okná v plnej výške ponúkajú zakrivený okraj nádherné výhľady a dlhé závesy sú tam, keď je potrebné súkromie.

Tento kút a priestor na spanie sú naplnené zelenými dekormi. Farby sú založené na odtieňoch hnedej s tmavými a zelenými akcentmi. Drevená podlahová a stenová jednotka dodáva teplo priestoru a ide skutočne dobre s celou tému dizajnu.

Autor: Simon Jenkins, E-Mailom

Zanechajte Svoj Komentár