Hliníkové mriežky Pridať svetlo, štýl do Toronto Home

Paul Raff Studio navrhol tento domov s rozlohou 4 349 štvorcových stôp pre štvorčlennú rodinu v Toronte, Ontáriu, ktorý nedávno prisťahoval z Európy. Postavený na úzkom pozemku v obytnej štvrti, unikátna fasáda domu je tvorená plameňovými čadičkami a hliníkovými žalúziami odrážajúcimi svetlo.

Žalúzie sú príťažlivejšie než atraktívne Protiprípadový dom; taktiež priťahujú svetlo do domu. "Ich vysoko leštený vrchný povrch odrazí slnečné svetlo hlboko do priestoru," povedali architekti.

Interiér má otvorený priestor na zábavu a socializáciu. Rozhľadňa sa rozprestiera od predných dverí von do záhrady za domom.

Moderná kuchyňa v škandinávskom štýle sa opiera o obývaciu izbu a jedáleň, kde strop s dvojitou výškou vyplní priestor prirodzeným svetlom z žalúzií. Približná domáca kancelária obsahuje vlastné zabudované regály z dreva navrhnuté architektom.

S výnimkou vápencového vápenca v kuchyni, prírodné drevené podlahy pretekajú po celom dome pre teplý a čistý vzhľad. Svetlé biele a neutrálne farebné palety sa vykonávajú v modernom a súčasnom nábytku v polovici storočia.

Keďže rodina očakáva priateľov a rodinných návštevníkov z Európy, nižšia úroveň je venovaná hosťom, ponúka dve spálne, kuchynský kút a kúpeľňu. V hornej úrovni sú dve spálne a master suite. [Fotografia poskytla Ben Rahn na A-Frame]

Autor: Simon Jenkins, E-Mailom

Zanechajte Svoj Komentár