Pozoruhodne obnovená rezidencia v Los Angeles

Existujú prípady, keď klientova a architektova vízia projektu sú dve úplne odlišné veci. Napríklad pre túto rezidenciu nachádzajúcu sa v Los Angeles, Kalifornia, klient mal na mysli doplnok spálne. Jones Partners, architekti zodpovední za projekt, navrhli niečo úplne odlišné: skôr menšie než väčšie.

Rezidencia s rozlohou 2 000 štvorcových stôp bola zrekonštruovaná v roku 2012. Architekti sa nedohodli na požiadavke klienta pridať ďalšiu spálňovú sadu na existujúcu štruktúru a navrhli, aby sa pokúsila vyťažiť z pôvodného domu to najlepšie miesto toho, aby sa pokúsila pridajte k nej. Dali domu Sessa veľmi plynulý a štíhly vzhľad a súčasne ho modernizovali.

Tím si vybral veľmi symetrický dizajn, so všetkými stranami rovnaký, bez rozdielu medzi úrovňou terénu a miestnosťou. Tiež vytvorili veľmi pekné vnútorné-vonkajšie pripojenie tým, že otvorí dom na vonkajšej strane s obrovskými sklenenými stenami a oknami.

MoreINSPIRATION
  • Los Feliz Contemporary Residence v Los Angeles
  • Obnovená rezidencia v Benátkach
  • Rezidencia Peterson Robert Gurney Architects

Ako sa ukáže, návrh J, P: A, ktorý vylepšil existujúcu štruktúru namiesto toho, aby sa k nej pridali, bol veľmi šikovný nápad. Nielen, že do štruktúry nepridali nič, ale niektoré funkcie dokonca odstránili. Napríklad nadbytočné oddiely a krb už neexistujú. Medzi ďalšie zmeny patrí výmena vyrazených okien na otvorených koncoch s posuvnými sklenenými stenami a dverami. Bola inštalovaná nová kuchyňa a strecha bola nahradená. {Found on archdaily}.

Autor: Simon Jenkins, E-Mailom

Zanechajte Svoj Komentár